Vitaplast Oy

Teknisten muoviosien valmistusta Raumalla

Ota yhteyttä

Raumalla toimiva muovitehdas Vitaplast Oy on erikoistunut muoviosien valmistukseen ruiskupuristamalla. Tarjoamme joustavaa asiantuntijan palvelua niin paikallisille kuin kansainvälisillekin asiakkuuksille, 35 % tuotannostamme menee vientiin.

Palveluihimme kuuluvat:

  • tuotantosuunnittelu

  • muotti-/tuotantosuunnittelu

  • muottivalmistus ja -huolto

  • ruiskupuristus

  • laserpainatus/lasermerkintä.

Ota yhteyttä! Kerromme mielellämme lisää muovitehtaamme korkealaatuisista palveluista, ja räätälöimme palvelumme tarpeidesi mukaan.

40 vuoden kokemus muottivalmistuksesta

Muottisuunnittellussa pitää huomioida muoviraaka-aineen ominaisuudet ja muotin vaadittu kestoikä. 

 

Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä muottivalmistuksesta, vastaamme niihin mielellämme. Tavoitat meidät parhaiten lähettämällä sähköpostia tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Yhteystietoihin

Nopea ja taloudellinen ruiskupuristus

Muovin ruiskupuristus tunnetaan myös nimellä ruiskuvalu ja se tehdään ruiskupuristuskoneen avulla. Meillä on käytössä 20–250 tonnin sulkuvoimalla olevat koneet, yhteensä 15 kappaletta.

 

Ruiskupuristus on nopea ja taloudellinen tapa valmistaa nykyaikaisia, helposti kierrätettäviä tuotteita tai tuotteiden osia sekä pien- että suursarjoina. Palvelemme sekä pieniä että suuria yrityksiä, ja meille on tärkeää, että voimme tarjota asiakkaillemme kustannustehokkaita ratkaisuja.

Pyydä tarjous